Ervaring

Lutein Schotel

Als adviseur, projectleider of beleidsmedewerker ben ik al meer dan vijftien jaar actief voor het onderwijs. En altijd op het gebied van personele ontwikkeling.

 

Wat mij zo aantrekt in mijn vak is dat ik direct kan bijdragen aan goed onderwijs. Mijn werk is óók zo interessant, omdat ik in aanraking kom met ambitieuze en doelgerichte vakmensen in het onderwijs.

 

Aan het onderwijs wordt altijd gesleuteld en dat zal in de toekomst niet veranderen.

Onderwijs kan namelijk altijd beter. Ik werk samen met onderwijsorganisaties die in personeelsbeleid een oplossing zien voor de niet aflatende ontwikkelingen van het onderwijs. De organisaties waarmee ik samenwerk willen investeren in de persoonlijke groei van hun medewerkers. Zij gunnen hun medewerkers plezier en perspectief in hun werk en in hun loopbaan.

Met mijn bedrijf Voor het onderwijs leg ik dan ook bewust de focus op werving en selectie, loopbaanadvies en personeelsbeleid. Mijn kennis en ervaring op deze terreinen en die van de onderwijsinstellingen blijken steeds over en weer te gebruiken te zijn. Omdat ik werk voor uiteenlopende soorten organisaties groeien mijn kennis en ervaring met de dag. En daar kunt u baat bij hebben.

 

Als u daar prijs op stelt, breng ik u in contact met recente opdrachtgevers. Zij kunnen een specifiek beeld schetsen van mijn manier van werken en van mijn ervaring.

 

Vriendelijke groet,

Lutein Schotel, adviseur werving en selectie, loopbaanontwikkeling en personeelsbeleid.