Partners

 

 

Voor het onderwijs werkt – waar kan & nodig – samen met uiteenlopende specialisten. Waardering voor hun kennis & kunde én zeker ook voor hun passie & visie.​

Leonie Verweij & Elise Luiten, Docenttalent
 

Onderwijskundige trainingen voor én door leerkrachten en docenten. De kwaliteit van de trainingen is bijzonder hoog, de onderwerpen actueel en aansprekend. Deelnemers geven aan dat het geleerde inspirerend is en direct in de praktijk toepasbaar is.

Joëlle van Bruggen, Arranjo

 

Adviseur op het vlak van organisatie inrichting & proces optimalisatie en specialist in functiebouwwerk.

Mireille Jansen, SMART Group 
 

Loopbaanadviseur en trainer binnen en buiten het onderwijs. Gaat voor het optimaliseren van de inzetbaarheid in het huidige werk of in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging vanuit een reorganisatie.

          HRM Professionals a.i.

Annet Vegt, Trijntje Stoker, Bob Hoogendam & Sonja Mäkel

Zeer ervaren HRM professionals die met gemak bewegen tussen het strategische denken en het tactisch handelen. Bouwers, all rounders, managers en heldere visie op HRM in het onderwijs. Allen met een eigen kleur en aanpak.

Ineke Beekers,  Coach & Trainer
 

Coacht leiders & professionals van bestuursbureaus en ontwerpt teamtrainingen op maat. Specialist op de thema's: persoonlijk leiderschap, het creëren van eigenaarschap en zingeving. De interventies van deze coach & trainer zijn raak en effectief.

Ganna Möhlmann, Fotograaf

Een plaatje dat mooie plaatjes maakt.

Ferd Janssen, Onderwijsjuristen Groep

Jurist met jarenlange ervaring in het onderwijs voor vraagstukken op het vlak van personeel, arbeidsvoorwaarden, bekostiging en onderwijshuisvesting.

Raymond Godding, Godding & co 
 

Strategisch communicatiespecialist en tekstschrijver. Begeleidt organisaties met storytelling- en
dialoogmethodieken om hun identiteit en
ambities betekenisvol te maken en gewenste ontwikkeling in gang te zetten